Sikeres tanfolyamunkra a helyi sajtó is felfigyelt!

A Like-All Kft. a Kisteleki Általános Iskola igazgatónőjét, Pappné Guba Éva tanárnőt kérte fel az IKER 1 és IKER 2-es képzések lebonyolítására.

 

A GINOP 6.1.2-15 Digitális szakadék csökkentése program a Kisteleki Általános Iskolában 2017 tavaszán indult. Az ingyenes informatikai képzés már az ötödik tanfolyamnál tart.  A számítástechnikai képzésen szövegszerkesztést, táblázatkezelést, internet használatot tanulnak a képzésben résztvevők. A továbbtanulók aránya meghaladja a  90%-ot, aki részt vesz az első IKER 1-es képzésen, szívesen tovább tanul a második szinten is. A 18-65 évig terjedő korhatár lehetőséget biztosít minden korosztály számára, hogy megismerkedjen a számítástechnika világával.

 

szamtech_20180312_cl_002

A jelentkezők között vannak olyanok, akik szeretnék tartani a kapcsolatot külföldön élő gyermekeikkel, vannak akik jelenlegi munkájuk során kamatoztatnák megszerzett tudásukat,  sokan új munkalehetősében bíznak a képzés elvégzésével.

A kiscsoportos max.15 fős képzések az alapoktól indulnak, és vizsgával záródnak, ahol eddig még mindenki sikeresen teljesített. 

 Májusban induló képzésünkre várjuk a jelentkezőket!

Ammenyiben a cikket szeretnék teljes terjedelmében megismerni, figyelmükben ajánljuk az alábbi elérhetőséget, ahol egyéb érdekességeket, aktualitásokat is találhatnak:

https://www.facebook.com/LikeAllKft/szamtech_20180312_001
 

2018.03.20.

Vissza